Contact us Close

∅rsted

Leading Danish energy company, Ørsted, were keen to create an egalitarian space that celebrated Danish design.

Download Case Study

New spaces were created away from the desk to allow employees to meet & discuss openly

Oak panelling became a central part of the design theme, which along with stone flooring in reception put the accent on simple, natural materials. There were high-end audio visual installations throughout, with writable interactive walls and simple ergonomic desk systems, all of which help promote collaborative working.

Rooms was selected to create private meeting/social areas that encourage collaboration and co-working spaces. Through single Rooms, new spaces were created away from the desk to allow employees to meet and discuss openly, whilst the central whiteboard walls allow for and encourage idea generation during these meetings. Open walls create a comfortable & homely environment for the employees, whilst the wooden cladding exterior adds an organic and warm feel to the corporate office space.