Contact us Close

Mail Russia

Mail.ru’s headquarters has been transformed from a shell into a lively environment with multiple meeting and collaboration areas.

Download Case Study

The design brief was to create an area within Mail.ru’s stunning new building which enables comfortable communication for a variety of occasions, catering for both privacy and mass meetings and events.

Hive was used to create four intimate, visually and acoustically screened meeting areas. Outer benches provide a place to rest without disturbing users of the internal benches, and bright colours create a much more lively open space. The huge atrium within Mail.ru’s headquarters has been transformed from a shell into a lively environment with multiple meeting and collaboration areas.

Hive was used to create four intimate, visually and acoustically screened meeting areas