Contact us Close

Research & Development Institute

Connection furniture created a comfortable and inviting client business waiting area and introduced some luxuriousness to the restaurant area in a Derbyshire Research & Development Institute.

Download Case Study

Within a Research & Development institute in Derbyshire, an increase in restaurant capacity was required without extending the footprint of the area.

Additionally, a comfortable and inviting client business waiting area was required with a quick turn around a-must, especially within the eating area of the building.

The use of of greens and greys introduces a biophilic feel to both the restaurant and waiting area. A combination of Tryst console units and Tryst sofas create private and social areas within the waiting room, with a group of Kala chairs encouraging a chatty and informal meeting environment.

 

A group of Kala chairs encourage a chatty and informal meeting environment

Hive has been used within the canteen for luxury seating whilst also increasing the maximum capacity without increasing the footprint.