Contact us Close

Royal Manchester Children’s Hospital

Royal Manchester Children’s Hospital wanted to create a more welcoming and calming environment in its Ward 84 Outpatients department.

Download Case Study

The ward was transformed into a ‘Spaceship Academy’. Using cladding and murals, the department was completely refurbished, creating a family-friendly environment for the young patients. In line with the interior update, the hospital required new soft seating elements which would complement the design.

Hive by Connection was specified  as modular waving sofas to create a space where the children could sit together or with their families, to more individual and private Tryst  sofas in the treatment area.  Bubble stools were dotted throughout as an easily configurable element. All furniture was upholstered in vinyl for easy cleaning.