Contact us Close

Aldermore

Aldermore bank’s new central Manchester offices were designed to include zones for collaborative working, private conversation, presentation and relaxation.

Download Case Study

British bank, Aldermore were looking for a new HQ and chose a central Manchester office as their new home. Working together with 4M Office Interiors, Connection provided furniture to create the new space and support collaborative working, private conversation, presentation and relaxation areas. The space plan was configured to encourage agile working and increased team interaction coupled with multiple opportunities for privacy.

Platforms auditorium seating modules were used to create an open plan tiered seating area for team collaboration and presentations.

Dixi chairs were featured in more informal meeting areas, creating touch down meeting and socialising spaces.

The space was configured to encourage agile working and increased team interaction coupled with multiple opportunities for privacy

Tryst booths integrated with power & presentation facilities were provided to support team working and break out facilities away from a traditional meeting room.

Muse privacy booths were specified in Aldermore’s branded colours and were placed in open space areas to create places of focus and privacy within the space.

Co.tables were specified to support open coworking areas and were suited with Canova chairs in vibrant branded colours.