Contact us Close

Croft Myl

Croft Myl is a contemporary shared business space set in a refurbished textile mill in Halifax, West Yorkshire. Croft Myl required new furniture to fit out their reception, break out areas and offices to reflect their fresh thinking approach towards a collaborative shared working space.

Download Case Study

Based in the heart of Halifax, Croft Myl resides in a striking old textile mill, steeped in Yorkshire textile traditions.

Renovated in 2015, Croft Myl has been redesigned to present a brand-new approach to shared business space, providing meeting rooms, conference facilities, CoWorking spaces and offices under one roof in a calm, light, open plan environment.

Croft Myl required new furniture to fit out their reception, break out areas and offices to reflect their fresh thinking approach towards a collaborative shared working space.

Connection products were used to create purposeful areas within the offices and breakout areas. Bold bright furniture pieces were specified to create a functional and vibrant scheme, designed to complement the Croft Myl branding and business ethos.

A Tryst console sofa and high back Mae chairs were specified in an eye-catching blue palette to create a welcoming reception area with meeting capabilities.

Dixi high back chairs were specified for breakout areas within corridors and reception areas to provide partial privacy seating.

Centro tables were specified to allow formal meetings and touchdown spots for the rented business offices.

Croft Myl are continuing to develop their top floor and roof terrace and we cannot wait to see the finished product!

‘Connection’s new products continue to inspire me, and I am always looking for some area in our building to put their beautiful products. I will continue to purchase Connection’s furniture for many years to come.’ Vicky Nolan, Croft Myl

Connection’s new products continue to inspire me, and I am always looking for some area in our building to put them

Additional Dixi chairs and coffee tables with striking cage bases were used in walkways to create impromptu breakout areas, the chairs upholstered in deep purple fabric to create an energised pop of colour.